FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jens Toornstra staat voor transfer naar Rangers FC’

De kans bestaat dat Jens Toornstra een transfer gaat naken naar het Schotse Rangers FC. Hier maakt het medium Football Scotland melding van.

Rangers zag deze week Steven Gerrard naar Aston Villa verhuizen. De Schotse topclub moet daardoor abrupt op zoek naar een nieuwe manager. De naam van Ronald Koeman is genoemd als kandidaat, maar de kans is naar verluidt groter dat Giovanni van Bronckhorst de baan krijgt. De oud-trainer van Feyenoord heeft namelijk wel trek in een baan, waar zijn landgenoot net is ontslagen bij FC Barcelona

Van Bronckhorst heeft bovendien een verleden in Glasgow. Mocht ‘Gio’ de baan krijgen in Glasgow, dan ligt het voor de hand dat hij gaat proberen om een Feyenoord-speler mee te nemen. Het Schotse medium noemt Spartak Moskou-huurling Guus Til, maar denkt dat Toornstra een grotere kans maakt. Hij zou simpelweg makkelijker haalbaar zijn voor Rangers.

Toornstra heeft een aflopend contract bij Feyenoord. De Rotterdammers neigen naar een verlenging met de aanvoerder, maar een aanbod van Rangers is misschien wel heel verleidelijk. Toornstra speelt immers al zijn gehele carrière in Nederland en een overstap naar de Schotse Premier League lijkt ook niet risicovol.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *