FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Stefan de Vrij niet inzetbaar dinsdag tegen Noorwegen’

Stefan de Vrij zal dinsdag niet beschikbaar zijn voor Oranje als ze het opnemen tegen Noorwegen. Volgens de bondscoach Louis van Gaal is dit namelijk uitgesloten.

Hij speelde nog als basisspeler van Nederland tegen Montenegro. De verdediger van Internazionale is onder Van Gaal een vaste waarde in het elftal, maar zal de komende wedstrijd tegen Noorwegen dus van de zijlijn moeten kijken.

Volgens De Telegraaf is het ook al bekend wie De Vrij gaat vervangen in de verdediging. Volgens de krant speelt Juventus-verdediger Matthijs de Ligt aanstaande dinsdag in de belangrijke wedstrijd tegen Noorwegen.

In een onderling duel moet Oranje de Noren van het winnen houden om met de groepswinst, en dus directe WK-kwalificatie, af te dwingen. De mannen van Louis van Gaal hadden die kans al in Montenegro. Net als Letland tegen Noorwegen (0-0), wist ook Montenegro te stunten tegen Oranje (2-2, red.).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *