‘Feyenoorder mag niet vertrekken in de winter’

Feyenoord is niet van plan om Marcus Pedersen in de winter te laten gaan. Hij staat namelijk in de belangstelling van AS Roma. Naar verluidt dacht Roma relatief goedkoop toe te kunnen slaan in Rotterdam, maar Feyenoord heeft volgens Teleradiostereo kenbaar gemaakt dat een transfer onbespreekbaar is in januari.

Pedersen speelt pas sinds afgelopen zomer voor Feyenoord. De Eredivisie-topclub haalde hem voor één miljoen euro op bij Molde FK. De rechtervleugelverdediger ontwikkelde zich meteen tot een gewaardeerde kracht, waardoor hij er internationaal goed op staat.

Pedersen werd eerder dit seizoen door Deense media al geconfronteerd met de Romeinse interesse. De Feyenoorder liet toen weten niet bezig te zijn met een vertrek uit Nederland. Wel noemde hij de Engelse Premier League als droombestemming.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *