FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AS Roma wil in de winter toeslaan voor Marcos Senesi’

AS Roma wil Marcos Senesi in de winter overnemen van Feyenoord. Dit weet het medium La Gazzetta dello Sport te melden. Coach José Mourinho heeft al meermaals aangedrongen op versterking voor de laatste linie van AS Roma.

Voor de rechtsbackpositie is Marcus Holmgren Pedersen meermaals genoemd, maar de Romeinen kijken dus ook naar een centrale verdediger van Feyenoord. Senesi zou als zeer interessant zijn betiteld.

AS Roma had een voorkeur voor Jong Oranje-aanvoerder Sven Botman. Lille OSC zou voor de Nederlander echter te hoog in de boom zitten qua vraagprijs. Om die reden zou de club van Mourinho nu dus het vizier hebben verplaatst naar de Argentijn Senesi.

In de Italiaanse media circuleert een vraagprijs van vijftien tot twintig miljoen euro voor Senesi. AS Roma hoopt Feyenoord te verleiden met een huurcontract plus optie tot koop, maar het lijkt uitgesloten dat de Rotterdammers daaraan meewerken. Mocht hij in januari vertrekken, dan zal dat normaliter voor de hoofdprijs zijn.

AS Roma heeft nog geen definitieve keuze gemaakt. Pas binnenkort krijgt Senesi te horen of Roma daadwerkelijk in de markt is voor hem. Zijn naam is eerder al gelinkt aan AC Milan en Napoli, maar die clubs pakten vooralsnog niet door.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *