FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord dreigt Jens Toornstra kwijt te raken’

Feyenoord dreigt Jens Toornstra aan het eind van het seizoen te verliezen. Volgens de Schotse media staat hij voor een vertrek naar het Schotse Rangers FC. Giovanni van Bronckhorst werd gisteren aangesteld als de nieuwe manager.

De oud-international neemt Roy Makaay mee naar Ibrox Park, maar de kans is groot dat hij Rangers eveneens opdracht geeft om één of meerdere Nederlandse spelers op te pikken. Daarbij circuleert de naam van Toornstra nadrukkelijk.

Onlangs werd de Feyenoord-middenvelder al getipt als logische kandidaat. Inmiddels weten Schotse media dat Toornstra daadwerkelijk een kandidaat lijkt te worden, al lijkt Glen Kamara in dat geval wel te moeten vertrekken. Van Bronckhorst heeft goede ervaringen opgedaan met de middenvelder.

Toornstra heeft een aflopend contract bij Feyenoord. Vooralsnog toonde hij geen aanstalten om naar het buitenland te vertrekken, maar een hereniging met ‘Gio’ brengt hem mogelijk op andere gedachten. Vanaf januari mag hij al onderhandelen met Rangers, mochten beide partijen dat ambiëren.

Kamara weigert vooralsnog om zijn contract te verlengen bij Rangers. Dat zou kunnen betekenen dat er een vacature ontstaat voor Toornstra.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *