FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Francesco Antonucci staat opnieuw voor vertrek bij Feyenoord’

FC Volendam de koploper in de KKD wil Francesco Antonucci opnieuw proberen te huren van Feyenoord. Hij komt er bij de Rotterdammers niet aan te pas.

Doordat de 22-jarige aanvallende middenvelder er in Rotterdam niet aan te pas komt, ziet de Keuken Kampioen Divisie-club zijn kans schoon. Volgens Volendam Inside mikt de ploeg van Wim Jonk in januari op een huur van anderhalf seizoen. Feyenoord leek afgelopen transferperiode ook al open te staan voor een verhuur, aangezien Antonucci tussen wal en schip dreigde te raken.

Volendam huurde Antonucci in 2019 al van AS Monaco, waar hij niet wist door te breken. In het vissersdorp maakte de jeugdinternational dusdanig veel indruk dat Feyenoord hem een jaar later voor ruim twee miljoen euro vastlegde. Om ervaring op te laten doen vond Antonucci weer onderdak bij Volendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *