‘Feyenoord krijgt concurrentie van Duitsers in strijd om linksback’

Feyenoord heeft concurrentie gekregen van Hertha BSC in de strijd om de handtekening van de Noorse linksback Fredrik André Björkan. Hier maakt het medium BILD melding van.

Björkan (23) is een vaste waarde bij de Noorse kampioen FK Bodø/Glimt, dat in oktober stuntte met een 6-1 overwinning op AS Roma in de Conference League. De kans is echter levensgroot dat hij de club spoedig verlaat, omdat zijn contract afloopt. Vanaf 1 januari is hij transfervrij.

Feyenoord leek Björkan afgelopen zomer al naar De Kuip te halen, maar de transfer ging op het laatste moment niet door. In de winterstop zou technisch directeur Frank Arnesen alsnog willen toeslaan. Hij heeft concurrentie van Hertha BSC, dat ook op zoek is naar een linksback.

Björkan is ook dit seizoen in vorm bij Bødo-Glimt. Met zes assists en één doelpunt heeft hij een belangrijk aandeel in de koppositie van de Noorse club, die na 26 speelronden vijf punten meer heeft dan nummer twee Molde FK.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *