Justin Bijlow lijkt inzetbaar voor Feyenoord dit weekend

Justin Bijlow lijkt voldoende te zijn hersteld van zijn blessure die hij opliep in het kwalificatieduel tegen Montenegro. Hij zou dan ook kunnen spelen voor Feyenoord tegen PEC Zwolle dit weekeinde.

Trainer Arne Slot is blij dat Bijlow zelf de knoop doorhakte en het Nederlands elftal nog voor de cruciale interland tegen Noorwegen verliet. “Dat is heel verstandig en goed”, liet de coach weten op de voorbereidende persconferentie. Bijlow stond tegen Montenegro onder de lat, maar kwam niet ongeschonden uit die wedstrijd. Daardoor maakte tegen de Noren Jasper Cillessen zijn rentree.

De inzetbaarheid van Bijlow is een flinke opsteker voor Feyenoord, dat de minste verliespunten van de Eredivisie heeft. Bijlow is dit seizoen een belangrijke kracht voor de Rotterdammers. Bovendien is zijn vervanger Ofir Marciano in de spaarzame momenten dat hij speelde nog geen zekerheid gebleken.

Bij Feyenoord is verder vrijwel iedereen fit. Alleen Denzel Hall is even uit de roulatie. De talentvolle middenvelder heeft echter geen grote blessure en zal binnenkort weer inzetbaar zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *