FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot stelt twee Feyenoorders hevig teleur’

Feyenoord-trainer Arne Slot is voorlopig niet van plan om zijn succesformatie te gaan wijzigen. En dat is slecht nieuws voor Cyriel Dessers en Fredrik Aursnes. Zij zijn beide wisselspelers.

Aursnes maakte vlak voor de interlandperiode een sterke indruk tegen SC Cambuur, 1. FC Union Berlin en AZ. In die wedstrijden speelde Toornstra op papier als vleugelaanvaller, maar tegen PEC Zwolle keert hij ‘gewoon’ terug op het middenveld naast Orkun Kökcü en Guus Til. De Noor zal dus op de bank plaatsnemen tegen de hekkensluiter.

Het Algemeen Dagblad verwacht een basisplaats voor Alireza Jahanbakhsh. Luis Sinisterra blijft op de linkerflank, waar Bryan Linssen de voorkeur krijgt als spits. Dessers werd weliswaar drie keer op rij matchwinnaar en scoorde zelfs viermaal in het besloten oefenduel met NEC (4-3), maar de Nigeriaanse Belg zal opnieuw op de bank plaatsnemen.

Slot verklaarde na de wedstrijd tegen AZ (1-0) al dat Dessers zich schikt in zijn huidige rol. De Feyenoord-trainer is dus niet van plan om hem nu ook eens te laten starten, ook al lijkt de confrontatie met PEC Zwolle daar geschikt voor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.