‘Feyenoord moet deze zomer Thijs Dallinga ophalen’

Feyenoord zou zich komende zomer moeten gaan versterken met Thijs Dallinga. De aanvaller is momenteel topscorer bij Excelsior in de KKD en maakt veel indruk op Rob Jacobs.

De oud-trainer van Feyenoord en Excelsior vertelt aan het Algemeen Dagblad: “Feyenoord moet hem deze zomer ophalen. Hij is heel slim, weet precies wat hij moet doen. Daar zijn er zelfs in de Eredivisie weinig van. Het is gewoon een geweldige spits.”

Jacobs vervolgt: “Bozeník mag niet eens de veters van Dallinga vastmaken, hij is echt op alle fronten beter. Natuurlijk kun je zeggen: hij doet het nu in de Keuken Kampioen Divisie, maar ik ben ervan overtuigd dat hij een schot in de roos zou zijn voor Feyenoord. Die Dallinga is gewoon een lust voor het oog.”

Harry van der Laan deelt de mening van Jacobs. “Hij kan dat niveau zeker aan. Ook daar gaat hij zijn goals maken, want zelfs in de Eredivisie lopen ze achterin te kloten. Hij heeft al laten zien dat hij genoeg kwaliteiten heeft om dat af te straffen. Het is de vraag in hoeverre hij er mentaal klaar voor is om een concurrentiestrijd aan te gaan. Bij Excelsior is hij gewoon de vaste man. Misschien moet hij daarvoor nog wat venijniger worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *