FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eljero Elia keert per direct terug bij ADO Den Haag

Eljero Elia is weer speler van ADO Den Haag. Hij trainde al twee maanden mee maar heeft zich nu ook officieel aan zijn oude club verbonden.

ADO Den Haag kampt al lange tijd met grote financiële problemen. Door de ontstane situatie kon de eerstedivisionist de afgelopen tijd geen nieuwe spelers aan de selectie toevoegen, maar inmiddels is het dus gelukt om hem speelgerechtigd te krijgen door middel van een creatieve oplossing. Na afronding van het overnametraject door Globalon Football Holdings zullen beide partijen opnieuw met elkaar in gesprek treden.

Elia is blij met zijn terugkeer bij ADO. Op de clubwebsite legt hij uit: “Vanaf het moment dat ik ben aangesloten op het trainingsveld, voelt het vertrouwd om weer terug te zijn bij de club. Ik heb de afgelopen twee maanden gewerkt aan mijn fitheid en ik hoop nu ook in de wedstrijden iets toe te kunnen voegen. In eerste instantie natuurlijk met mijn spel, maar ook door het team te helpen met mijn ervaring.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *