‘Feyenoord wil linksback Pascal Msindo naar Rotterdam halen’

Feyenoord hoopt spoedig Pascal Msindo op proef te hebben bij de club. Hij is een achhtienjarige linksback en tevens jeugdinternational van Tanzania. Dit weet het AD te melden.

Msindo staat al een tijdje op de radar bij de club uit Rotterdam-Zuid. Technisch directeur Frank Arnesen wil naar verluidt proberen om de linksback, die zijn wedstrijden speelt voor Azam FC, voor een proefperiode naar Nederland te halen. Of dit plannetje kans van slagen heeft, meldt het Algemeen Dagblad niet.

De jonge linksback kwam in meerdere vertegenwoordigende jeugdelftallen van Tanzania in actie en speelt inmiddels in het O20-elftal van het land. Tot op heden speelde hij drie jeugdinterlands voor de O20. Het lijkt erop dat Msindo in eerste instantie een target is voor Feyenoord O21, om vervolgens zijn kans te kunnen pakken in het eerste elftal bij een mogelijk vertrek van Tyrell Malacia of Lutsharel Geertruida.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *