Ofir Marciano: ‘ik ga een mooi cadeau voor Dessers kopen’

Feyenoord-doelman Ofir Marciano is Cyriel Dessers dankbaar voor zijn twee gemaakte goals tegen Slavia Praag gisteren. Zelf ging de keeper tweemaal in de fout. Toch verscheen hij afloop met een lach op zijn gezicht voor de camera’s.

“Het was een krankzinnige avond, maar het belangrijkste is dat we het resultaat hebben behaald dat we wilden. Ik ben trots op de manier waarop het team met een man minder voor het resultaat heeft gevochten” aldus Marciano voor de camera van ESPN. De 32-jarige doelman uit Israël speelde in Praag zijn derde wedstrijd voor Feyenoord. “Ik heb de afgelopen maand nog met het nationale team gespeeld, dus ik was er klaar voor. Het had een betere avond kunnen zijn, maar soms is het zo dat het team de keeper helpt in plaats van andersom.”

Marciano maakte bij de 1-0 een fout in de opbouw en hield bij de 2-1 een houdbaar schot niet goed tegen. Ondanks zijn fouten maakt hij zich niet druk. “Ik heb genoeg ervaring. Gedurende mijn carrière heb ik goede en slechte momenten gekend. In het leven van een doelman heb je avonden dat je je groot moet houden en op je teamgenoten moet rekenen.”

Diep in blessuretijd maakte Cyriel Dessers de avond van Marciano goed door de 2-2 te maken. “Ik ga een mooi cadeau voor hem kopen, geloof me maar. Los van zijn doelpunt van vanavond levert hij geweldig werk, of hij nu invalt of start. Het is een geweldige speler om in de selectie te hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *