FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Wim Kieft: ‘Cyriel Dessers is een fenomeen bij Feyenoord’

Cyriel Dessers was midweeks de grote man bij Feyenoord. Met twee doelpunten wist hij de groepswinst veilig te stellen op Europees niveau. Wim Kieft is onder de indruk.

“Met Dessers dient zich bij Feyenoord een fenomeen aan”, schrijft Wim Kieft op zaterdagochtend in zijn column in De Telegraaf. “Hij maakte twee geweldige goals, waarvan één opnieuw diep in blessuretijd. Zoals hij wegdraaide bij z’n eerste doelpunt, dat kunnen niet veel spitsen, zeker niet met het postuur van Dessers.”

De oud-spits van onder meer Ajax en PSV gaat verder: “Het zou me niet verbazen als hij bij die goal niet eens exact wist wat hij deed, maar dat het vanzelf ging, in een flow. Want hij zit ontegenzeggelijk in zo’n flow dat alles lukt. Dessers straalt ook uit dat hij bulkt van het zelfvertrouwen. In zo’n toestand verkeren, is geweldig en tegelijk iets onverklaarbaars. Voor zichzelf weet hij waarschijnlijk wel dat hij niet zo goed is als hij zich nu manifesteert en hoe hij nu presteert.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *