FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil zich versterken met Twente-speler Mees Hilgers’

Feyenoord wil zich in de winter proberen te versterken met FC Twente-mandekker Mees Hilgers. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Hilgers is een twintigjarige centrumverdediger die dit seizoen is doorgebroken onder coach Ron Jans, en inmiddels zelfs al één van de belangrijkste spelers in Enschede is geworden.

Onlangs sprak Hilgers nog in de TC Tubantia over de kans die hij krijgt van Jans, die hij onder diens voorganger Gonzalo García-García nooit kreeg. “Ik was ervan overtuigd dat ik het aan zou kunnen, maar ja: je moet geduld hebben. Onder de vorige trainer mochten we als jonge jongens mee op trainingskamp naar Spanje. Na afloop kregen we geen feedback of evaluatie. Dat vond ik vrij bizar en dat geeft wel aan dat je niet alles zelf in de hand hebt.”

Onder Jans verloopt dat een stuk soepeler. “Bij de huidige staf was het gevoel voor de jonge jongens vanaf de eerste dag heel anders. Er werd met je gesproken, je kreeg aandacht en feedback. Wat het allemaal wat makkelijker heeft gemaakt, is dat de jongens waarmee ik de hele jeugd heb samengespeeld, tegelijk bij het eerste kwamen. Je voelt je dan toch wat meer op je gemak.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *