FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord rekent op injectie van 90 miljoen euro’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord rekent nog altijd op een forse injectie in de club. Daarbij rekent de Eredivisie-topclub op een fors bedrag.

Voetbal International schrijft: “In het laatste jaarverslag staat al optimistisch een vliegwiel getekend waarin meer financiële middelen zorgen voor een beter team. Dat betere team zorgt voor een sympathieke uitstraling en een grotere aanhang. Zodat de financiële middelen weer groeien en een cyclus van oneindige vooruitgang ontstaat.”

Daar voegt het medium aan toe: “Binnen Feyenoord is de verwachting dat 49 procent van de aandelen verkocht kunnen worden voor circa negentig miljoen euro. Dat klinkt duur, maar een vertrouwelijk document van een van de potentiële investeerders in ADO Den Haag leert dat dit meevalt.”

“Daarin staat voorgerekend dat voor een Europese club gemiddeld 204 procent van de omzet betaald wordt. Afgaande op het jaarverslag wordt Feyenoord nu iets hoger gewaardeerd: op 290 procent van de omzet. Nemen we het laatste Champions League-jaar als uitgangspunt, dan is de club voor minder dan het Europese gemiddelde te koop”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.