FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Brian Linssen richt zich na hoofdrol tot Dick Advocaat

Brian Linssen was gisteren de grote man bij Feyenoord. Hij scoorde twee keer tegen Fortuna Sittard en is nu topscorer in de Eredivisie met tien treffers. Na afloop sprak Linssen zijn dank uit naar zijn vorige trainer, Dick Advocaat.

Het was namelijk Advocaat die Linssen naar Feyenoord haalde en besloot de linksbuiten in de spits neer te zetten. “Ik had voorheen in een tweespitsensysteem gespeeld, maar nu sta ik er alleen”, vertelde Linssen aan ESPN. “Maar nog los daarvan ben ik hem dankbaar voor alles wat hij voor mij betekend heeft.” Hij doelde daarmee op zijn transfer naar Feyenoord én de rol die hij daar kreeg.

“Vorig jaar was niet mijn beste seizoen, maar hij heeft altijd vertrouwen in mij gehouden. Hij had me ook al heel vroeg kunnen afschrijven. Dan weet je nooit waar het naartoe was gegaan. Nu heeft hij me laten staan en ben ik aan het einde van het seizoen redelijk teruggekomen qua aantal goals. Daar ben ik hem wel dankbaar voor. Het is mooi dat ik met hem heb kunnen samenwerken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *