FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dit is de beste transfer van Feyenoord in vijf jaar tijd’

Analist en voormalig topvoetballer Ibrahim Afellay is onder de indruk van Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra. Hij wijst in Studio Voetbal op het blessureverleden van Sinisterra, die er van februari tot december 2020 uit heeft gelegen met een zwaar kniekwetsuur.

“Je moet ook niet vergeten dat hij terugkomt van een zware kruisbandblessure, hè Ik vind het knap dat hij alweer op zo’n hoog niveau zit. Er gaat altijd zoveel dreiging uit van deze jongen. Ja, oké, Feyenoord draait dit seizoen wel goed, maar je moet het zelf ook afdwingen. Uiteindelijk is hij toch aan zichzelf verplicht om te leveren.”

Afellay vindt dat ook trainer Arne Slot daar een aandeel in heeft, net als in het succes van Feyenoord an sich. “Het is ook wel toe te kennen aan de trainer, hoor. Er zit zoveel voetbal in die man. Over alles wat Slot doet is nagedacht. Ik denk dat dat voor Feyenoord de beste transfer is geweest in de afgelopen vijf jaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *