FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Reiss Nelson vastberaden om door te pakken bij Feyenoord

Reiss Nelson was gisteren één van de uitblinkers bij Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 2-0 van Maccabi Haifa en de Arsenal-huurling maakte de tweede goal.

“Het is een enorme opluchting om je eerste voor de club te maken. Ik ben heel blij dat die nu binnen is”, zegt Nelson op de website van Feyenoord. “Ik voelde dat ik er klaar voor was. Ik heb mezelf bewezen tijdens de training en heel hard gewerkt, zowel op als buiten het veld. Ik keek ernaar uit om mezelf vanavond te laten zien en ik ben blij met de drie punten.”

“Ik denk dat ik een goede wedstrijd speelde”, vervolgt de Engelse dribbelkont. “Er waren dingen die ik beter had kunnen doen, maar ik ben nog steeds bezig mijn ritme te krijgen. Ik ben hier nu een paar maanden en dit was pas mijn eerste basisplaats. Ik wil natuurlijk zo veel mogelijk wedstrijden spelen, maar het belangrijkste is dat het team de punten pakt. Daarbij heb ik zelf gescoord, dus ik ben over the moon.”

De Feyenoord-fans mogen nog meer van Nelson verwachten, zo zegt-ie zelf. “Ik ben nog steeds ver verwijderd van het niveau dat ik kan bereiken. Ik blijf elke dag hard trainen om mezelf te bewijzen. Het gaat de goede kant op en ik neem de goede stappen om die richting op te gaan. Ik blijf me verbeteren en kijk niet te ver vooruit. Natuurlijk wil meer gaan scoren, maar ik wil vooral het team zo veel mogelijk helpen. Op welke manier dan ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *