Noussair Mazraoui dreigt Klassieker in De Kuip te missen

Aankomende zondag staat de klassieker tussen Feyenoord en Ajax op de kalender en het is onzeker of Noussair Mazraoui deze kraker gaat halen. Mazraoui stond dinsdagavond tegen Sporting Portugal (4-2 zege) nog in de basis, maar ontbrak zondag tegen AZ (1-2 nederlaag).

Hij zat zelfs niet bij de selectie. “Noussair heeft klachten, spierklachten”, zo verklaarde trainer Erik ten Hag na afloop van de wedstrijd op de persconferentie.

“We moeten kijken hoe snel dat herstelt”, aldus Ten Hag. Richting het bekerduel met Barendrecht is dat niet het grootste probleem, maar de grote vraag is natuurlijk of hij Feyenoord-uit haalt. “Daar kan ik op dit moment nog geen antwoord op geven”, zo antwoordde de Ajax-trainer.

Devyne Rensch stond tegen de Alkmaarders in de basis. Hij ontwikkelde zich vorig seizoen stormachtig, maar dit seizoen stokt het ondanks zijn debuut in het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *