Arne Slot gefrustreerd na remise Feyenoord

Feyenoord speelde gisteren met 1-1 gelijk op bezoek bij FC Groningen. Arne Slot trainer van de Rotterdammers heeft een nare smaak hiervan in zijn mond. Ondanks een groot veldoverwicht en meer kansen bleven de Rotterdammers zondagmiddag slechts steken op een gelijkspel. “Ik baal hier van, want ik denk dat we recht hadden op meer”, zei de coach.

Tegenover het Algemeen Dagblad ging de oefenmeester in op het gelijkspel. “Na een matige eerste helft, speelden we een heel goede tweede. We kregen voldoende kansen, maar die maakten we niet.” In totaal schoot Feyenoord bijvoorbeeld veel vaker richting het vijandelijke doel dan opponent FC Groningen en kreeg het liefst elf (tegenover nul) corners, maar de teller bleef slechts steken op één goal.

“Elke wedstrijd die we spelen, krijgen wij veel meer kansen dan de tegenstander. Dat is onze huidige situatie. De tegenstander heeft vaak minder kansen nodig dan wij. Het is frustrerend dat het vandaag niet lukt om er meer dan één te maken”, analyseerde Slot, die daardoor flink baalde van de remise.

Ook middenvelder Guus Til baalde tegenover ESPN flink van het puntenverlies. “FC Groningen heeft geen kans gehad en dan krijg je een doelpunt tegen via een lange bal”, baalde Til, die tot de tegentreffer vond dat er niets aan de hand was voor zijn elftal. “We hebben veel gecreëerd en veel kansen gehad om de voorsprong uit te breiden. Dat deden we niet en daardoor heb je ergens het gevoel dat ‘ie aan de andere kant kan vallen. Dat heb je als je maar één doelpunt voorstaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *