FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax en Feyenoord in gevecht om komst Arsenal-speler’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax en Feyenoord hebben dezelfde speler op het oog. Het gaat om Khayon Edwards die speelt bij Arsenal. Edwards is een achttienjarige centrumspits die uitkomt voor Arsenal Onder 18.

Na elf wedstrijden in de Britse beloftencompetitie loopt hij één-op-één en mocht hij bovendien ook drie assists achter zijn naam zetten. Dat is dus bij zowel Ajax als Feyenoord opgevallen, zo melden de Britse media nu.

Arsenal wil dan ook graag het contract van Edwards verlengen, maar de Engelsman twijfelt zelf. Al helemaal nu stadsgenoot Chelsea hem al een officieus aanbod heeft gedaan, en naast Ajax en Feyenoord ook Aston Villa, Brighton & Hove Albion, Newcastle United, Bayer Leverkusen, Hertha BSC, VfL Bochum en RB Leipzig hem op het oog zouden hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.