FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord volgen maar geen sportpakket? 3 gratis alternatieven

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

En dan is alles wat je hoort… Je herkent het vast: je wilt Feyenoord kijken, maar je hebt of geen TV tot je beschikking of je hebt geen sportpakket. Je kan de wedstrijd dus niet zien. ‘Shit’ denk je nu waarschijnlijk, maar gelukkig zijn er gratis alternatieven om Feyenoord te volgen tijdens, voor en na haar wedstrijden. Wil jij weten hoe je Feyenoord op de voet kan volgen zonder dat je een sportpakket hebt? Dat gaan wij jou in dit artikel vertellen!

Volg Feyenoord via Live Score-sites of apps

 

Feyenoord volgen zonder sportpakket kan op meerdere manieren. Het mooiste aan voetbal zijn natuurlijk de wedstrijden. Daar draait het om. Mouwen opstropen en drie punten binnenslepen. Jij wilt natuurlijk op de hoogte blijven van de wedstrijden van jouw club en via Live Score websites of apps kan dat. Een site als Livescore.com of Oddspedia.com is perfect om live voetbal updates te volgen. Deze sites geven geven snelle updates over de stand, tonen veel statistieken over de wedstrijd en laten zien hoe de wedstrijd verloopt zonder dat jij naar de wedstrijd kan kijken. Je kan zelfs meldingen aanzetten zodat je een berichtje krijgt wanneer er een belangrijk moment in de wedstrijd plaatsvindt.

Ga op Twitter voor Feyenoord

 

Twitter is misschien een beetje passé, maar om actualiteiten te volgen in het platform nog altijd top. Wil jij Feyenoord volgen en altijd weten wat er speelt binnen de club? Dan is Twitter voor jou perfect. Volg Feyenoord zelf, de supportersverenigingen, bekende Feyenoord clubwatchers, oud-spelers en nog veel meer mensen met affiniteit met Feyenoord. Tip: Volg ook Feyenoord Transfermarkt. Zij zijn altijd op de hoogte van wat er binnen de club speelt en wie de club op het oog heeft.

Radio Langs de Lijn

Onderweg of geen tv, tablet of telefoon tot je beschikking? Dan is de radio misschien wel jouw beste vriend. Verschillende radiozenders helpen jou Feyenoord te volgen zonder sportpakket. Via de radio kan je tijdens wedstrijden luisteren naar NOS Langs de Lijn. Dit is een sportprogramma op Radio 1 waar ze tijdens de wedstrijden van Feyenoord live verslag van de wedstrijd doen. Ook RTV Rijnmond maakt liveverslag van de wedstrijden van Feyenoord. Deze op en top Feyenoorders laten jou meeleven met de wedstrijd alsof je er zelf bij bent.

 

Geen woorden, maar Daden! Laat je club niet spelen zonder dat jij er vanaf weet en zorg ervoor dat je op een van de bovenstaande manieren alsnog Feyenoord kan volgen en steunen, ook wanneer je geen sportpakket hebt. Zet hem op!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.