Langere Europese schorsing voor Guus Til

Guus Til is door de UEFA en wedstrijd langer geschorst vanwege zijn rode kaart die hij kreeg in de Conference League tegen Slavia Praag. Het disciplinaire orgaan van de Europese voetbalbond heeft besloten om Til een wedstrijd extra aan de kant te houden, zo meldt Feyenoord op de clubsite.

Dat betekent dat de heenwedstrijd in de achtste finales op donderdag 10 maart aan de middenvelder voorbij zal gaan. in de return, een week later in De Kuip, is hij wel van de partij.

Het is nog niet duidelijk tegen wie Feyenoord uit zal komen. Na de tussenronde, waar maandag voor werd geloot, zal op 25 februari bekend worden wie de volgende tegenstander van de Rotterdammers zal worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *