FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dennis Higler scheidsrechter van de Klassieker van zondag

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld om de kraker tussen Feyenoord en Ajax te fluiten van aanstaande zondag. Hij wordt in Rotterdam geassisteerd door grensrechters Erwin Zeinstra en Mario Diks. Edwin van de Graaf is de vierde official. De video-arbitrage is in handen van Pol van Boekel (VAR) en Joost van Zuilen (AVAR).

Het is voor Higler de eerste keer dat hij de Klassieker mag fluiten. De grootste wedstrijd die de 36-jarige arbiter tot nu toe in goede banen mocht leiden, is de strijd om de Johan Cruijff Schaal in 2019. Dit seizoen trok Higler in zeventien optredens nog geen enkele rode kaart.

Feyenoord en Ajax beginnen zondag met een gelijk aantal punten (36) aan de Klassieker, die om 14.30 uur van start gaat. PSV speelt op de late zondagmiddag een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Jeroen Manschot is de scheidsrechter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *