FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan Antonucci voor miljoenen slijten aan Troyes’

Francesco Antonucci zou in de belangstelling staan van het Franse Troyes. Die club zou twee miljoen euro voor hem over hebben. Dit weet het medium L’Equipe te melden.

De belangstelling komt niet uit de lucht vallen: Feyenoord staat open voor een (tijdelijk) vertrek van Antonucci, terwijl Troyes afgelopen zomer ook al in de markt was. Antonucci ziet een overstap naar Frankrijk wel zitten, aldus L’Equipe.

Troyes had op 31 augustus, de laatste dag van de transfermarkt, een slordige 2,5 miljoen euro over voor Antonucci. Feyenoord wees het bod af, in de veronderstelling dat de middenvelder een rol zou kunnen spelen in het elftal van trainer Arne Slot. Antonucci voetbalt echter in het tweede en zat nog niet één keer bij de selectie voor een Eredivisie-wedstrijd.

Volgens L’Équipe gaat Troyes in januari een nieuwe poging wagen voor Antonucci. De Franse club is nu bereid twee miljoen euro te betalen. Dat is hetzelfde bedrag als Feyenoord anderhalf jaar geleden aan AS Monaco betaalde. Antonucci (22) staat tot medio 2024 onder contract in Rotterdam. Hij speelde eerder in de jeugd van Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *