FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Everton en West Ham azen op bliksemtransfer van Guus Til’

Guus Til was bij Spartak Moskou op een zijspoor beland maar heeft zich bij Feyenoord weer vol in de picture gespeeld. En zijn Everton en West Ham United in hem geinteresseerd geraakt. Een bliksemtransfer lonkt voor de middenvelder.Dit weet het medium TEAMTalk te melden.

De 23-jarige Til speelde zich zelfs in het Nederlands elftal en staat al op vijftien goals voor Feyenoord (negen in de Eredivisie, zes in de Conference League). Volgens de Engelse media heeft Spartak een optie om Til in januari vervroegd terug te halen uit De Kuip, en dat zou natuurlijk bijzonder aantrekkelijk kunnen zijn voor de club, als het Til vervolgens voor de nodige miljoenen aan Everton of West Ham United kan doorverkopen.

Op de achtergrond zouden ook Wolverhampton Wanderers, Southampton, Brighton & Hove Albion, Brentford en Watford een oogje hebben op de voormalig AZ’er, maar Everton en West Ham zijn voorlopig het meest concreet. Wel zouden die clubs nog lichtee twijfels hebben ‘omdat de laatste jaren is gebleken dat spelers de stap vanuit de Eredivisie naar de Premier League toch vaak niet aan blijken te kunnen’. Wel zou Everton-coach Rafa Benítez erg gecharmeerd van Til zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *