FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord mist Gernot Trauner mogelijk tegen Ajax

Feyenoord verloor gisteren in het Bekertoernooi met 2-1 van FC Twente. En daarnaast heeft mandekker Gernot Trauner een kwetsuur opgelopen. Hoewel het nog onbekend is wat Trauner precies heeft, houdt Slot zijn hard vast voor de wedstrijd tegen Ajax.

De Rotterdamse vereniging leunt dit seizoen namelijk flink op de kwaliteiten van Trauner en kan zijn afwezigheid dan ook niet goed gebruiken. “Hij voelde iets, vlak voordat hij schoot. Daarna voelde hij nog meer”, liet Slot weten op de persconferentie.

“Meestal, als je iets voelt, gebeurt dat gedurende een wedstrijd en dan vraag je een wissel aan”, vervolgde Slot. “Dus dat geeft me nog enige hoop. In dit geval is het niet dat je nóg drie dagen rust hebt, maar dat je máár drie dagen rust hebt. Dat is dus nog een heel groot vraagteken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *