FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘We willen ons niet ingraven tegen Ajax’

Zondag staat de topper tussen Feyenoord en Ajax op het programma. Feyenoord-trainer Arne Slot wil er een echte wedstrijd van gaan maken en is niet van plan om zich in te graven.

“Waar ik vooral heel nieuwsgierig naar ben: kunnen wij er een gelijkwaardige wedstrijd van maken?”, vraagt Slot zich hardop af op de persconferentie. “En als dat niet lukt en we moeten verdedigen, hoe moeten we Ajax dan bestrijden? We hebben gekeken naar ploegen die punten tegen ze hebben gepakt. Onze intentie is alleen niet om in te zakken als Ajax de bal heeft.”

“Als je Ajax dit seizoen gevolgd hebt, weet je dat het nog geen enkele ploeg is gelukt om er een gelijkwaardige wedstrijd van te maken”, gaat Slot verder. “Ajax is altijd by far de dominante ploeg. Meerdere teams hebben wel punten tegen ze gehaald, maar dat is vaak op dezelfde manier gebeurd als hoe wij woensdag van Twente verloren.”

Feyenoord en Ajax staan zondag om 14.30 uur tegenover elkaar in De Kuip. De nummers twee en drie van de Eredivisie hebben allebei 36 punten. Koploper PSV heeft een punt meer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *