FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Orkun Kökcü heeft transfernieuws voor Feyenoord

Er is momenteel de nodige interesse voor Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu maar de middenvelder heeft nog niet de wens om Rotterdam achter zich te laten. Sevilla en Leeds United zijn o.a geinteresseerd in hem.

In aanloop naar De Klassieker tegen Ajax confronteerde ESPN de middenvelder van Feyenoord met de buitenlandse interesse. Kökcü reageerde daar resoluut op. “Ik wil het seizoen hier sowieso afmaken. We zijn ergens mee bezig, het gaat goed”, zo luidt zijn reactie.

Kökcü beaamt dat hij de laatste maanden veel energie heeft gestopt in zijn ontwikkeling. “Ik heb het al vaker gezegd: als je fitter bent, dan komen je kwaliteiten beter boven water. Alles wat ik in me heb komt nu ook naar buiten, omdat ik fit ben en kan leveren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *