FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joey Veerman heeft Nederland misschien wel gezien’

Feyenoord wil deze winter Joey Veerman naar de Kuip halen maar misschien zet de middenvelder wel in op een buitenlands avontuur. Dit zou volgens Geert Arend Roorda echter niet onlogisch zijn.

“Hij speelt nu tweeënhalf jaar bij sc Heerenveen, dus dan gaat hij zijn derde jaar vol maken”, reageert de oud-speler van de Friezen in de podcast Omroep Abe. “Dan kan ik me voorstellen dat hij het in Nederland ook wel een beetje gezien heeft.”

Daar voegt Roorda aan toe: “Als ik kijk naar het spel wat bij hem zou passen, zou ik Duitsland heel interessant vinden. Omdat dat heel direct is qua passing. Je hebt daar de lopers wel, dat hoeft hij zelf in principe niet te doen. Het zou voor hem een mooie vervolgstap zijn.”

Overigens werd deze podcast al opgenomen voordat de concrete interesse van Feyenoord bekend werd. Zijn zaakwaarnemer liet al weten dat de Rotterdammers een interessante optie zijn. Hij noemde een bedrag van circa zes miljoen euro plus doorverkooppercentage als logische deal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *