FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Jens Toornstra verlengt tot 2023

Jens Toornstra heeft zijn contract bij Feyenoord verlengt tot medio 2023. Feyenoord heeft daarbij bovendien een optie voor één jaar extra. De huidige verbintenis van de middenvelder zou na dit seizoen aflopen.

Voor technisch directeur Frank Arnesen is Toornstra een verpersoonlijking van de identiteit van Feyenoord. “Onverzettelijk, altijd voorop te vinden in de strijd, nooit verzakend. Jens is een speler die al seizoenen lang zijn waarde bewijst”, aldus Arnesen. “Niet alleen op het veld maar ook in de kleedkamer en in het algemeen als modelprof. Jens is een enorm veelzijdige voetballer waar we ontzettend blij mee zijn. Dus is het mooi dat hij nog langer bij de club wil blijven.”

Toornstra hoefde zelf niet na te denken over een langer verblijf. “Ik heb al vaker geroepen dat ik het hier onwijs naar mijn zin heb en ik me gelukkig voel”, zo geeft hij aan. “Als je het signaal krijgt dat de club ook graag met je verder wil, is dat heel erg fijn. De afgelopen jaren heb ik al veel successen gekend met de club. Ik heb tot nu toe al een heel mooie tijd achter de rug en ga waarschijnlijk ook nog mooie jaren tegemoet.”

Sinds zijn komst naar Feyenoord in 2014 speelde hij al maar liefst 292 officiële wedstrijden voor de club. Daarmee nadert hij de top tien aller tijden van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *