FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Real Madrid toont interesse in Marcos Senesi’

De naam van Marcos Senesi gaat rond bij de Spaanse grootmacht Real Madrid. De Madrilenen zijn voor volgend jaar op zoek naar een extra centrale verdediger.

De naam van Antonio Rüdiger (Chelsea) valt veelvuldig, maar het is bekend dat de clubleiding ook technologie gebruikt om mogelijke aanwinsten te gebruiken. Volgens Spaanse media is daarbij ook de naam van Senesi opgedoken.

De Feyenoord-verdediger is niet bezig aan zijn beste seizoen, maar staat er desalniettemin goed op. Afgelopen woensdag scoorde Senesi nog in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (0-3 overwinning). Daarmee herstelde hij zich voor het knullige eigen doelpunt tegen aartsrivaal Feyenoord (0-2 nederlaag).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *