FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joey Veerman naar Feyenoord wordt een lastig verhaal’

Feyenoord wil toeslaan bij SC Heerenveen voor Joey Veerman maar Omrop Fryslan denkt dat dit een moeilijk verhaal gaat worden. Verslaggever Arjen de Boer vindt Feyenoord een logische vervolgstap voor de Volendammer.

“Ik denk dat het een goede stap voor hem zou zijn”, zo stelt hij in de SportCast. “Maar Heerenveen heeft het volste recht om geld te vragen, want hij heeft nog een contract tot 2024.”

Heerenveen-watcher Roelof de Vries kan zich niet voorstellen dat Veerman binnenkort voor Feyenoord speelt. “Het zal wel een bedrag van zes, zeven miljoen euro gaan met een doorverkooppercentage. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Feyenoord dat kan betalen.”

De Vries acht de kans groter dat Veerman een buitenlandse transfer tegemoet gaat. “Ik denk aan Club Brugge, zoiets. Dat is een club die het kan betalen en ook wel zo’n speler op het middenveld kan gebruiken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *