FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joey Veerman nog steeds onbetaalbaar voor Feyenoord’

Feyenoord is overtuigt van de kwaliteiten van Heerenveen-middenvelder Joey Veerman en hebben ze zich dan ook gemeld bij de Friezen. Maar sprake van een overstap is er nog allerminst. Ze willen namelijk een flinke zak geld voor hem hebben.

In de podcast van Omroep Friesland vertelt verslaggever Arjen de Boer: “Ik denk dat het een goede stap voor hem zou zijn. Maar Heerenveen heeft het volste recht om geld te vragen, want hij heeft nog een contract tot de zomer van 2024.”

Zijn collega Roelof de Vries neemt de andere Eredivisie-topclubs onder de loep: “Ajax doet het niet, want hij is niet goed genoeg voor Ajax. Dus Ajax valt denk ik af. Ik denk dat PSV hem ook niet kan betalen, maar ik weet niet wat daar nog loskomt.”

De Heerenveen-clubwatcher verwacht óók geen transfer naar De Kuip: “Het zal wel om een bedrag van zes, zeven miljoen euro gaan met een doorverkooppercentage. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Feyenoord dat kan betalen.” Andor Faber doet een andere suggestie: “Joey Veerman bij AZ, dat zou logischer zijn. Het middenveld bij Feyenoord staat goed, met Aursnes, Kökcü en Til, en ze hebben Toornstra ook nog.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *