FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan Italiaans bod verwachten op Luis Sinisterra’

Luis Sinisterra is dit seizoen één van de smaakmakers bij Feyenoord en dit is ook andere clubs opgevallen. Nu wil de Italiaanse middenmotor Sassuolo een poging voor hem gaan wagen. Het Italiaanse Tuttomercatoweb brengt dat naar buiten.

Sassuolo zag deze week Jeremie Boga vertrekken naar Atalanta Bergamo en is per direct op zoek naar een vervanger. Daarbij staat Sinisterra bovenaan op het verlanglijstje. ‘De zoektocht is uitgekomen in Nederland. De club zet in op de komst van Sinisterra, een buitenspeler van Feyenoord.’

Sinisterra is dit seizoen een van de dragende krachten in Rotterdam. In zestien wedstrijden was hij bij tien doelpunten betrokken. Zelf maakte hij er zeven en hij bereidde er drie voor. De Colombiaan werd in 2018 voor twee miljoen euro opgepikt door Feyenoord bij Once Caldas en hij heeft nog een contract tot de zomer van 2024, waardoor Feyenoord een mooi bedrag voor hem kan vragen.

Eerder deze week werd ook al bekend dat Juventus verregaande interesse heeft in Gianluca Scamacca. De oud-spits van PEC Zwolle en PSV doet het uitstekend bij Sassuolo en als hij vertrekt, lijkt de kans alleen maar groter te worden dat Sinisterra naar Italië verkast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *