FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sassuolo neemt beslissing over Luis Sinisterra’

De Italiaanse club Sassuolo toonde onlangs belangstelling voor Feyenoord-flitser Luis Sinisterra maar zijn komst lijkt er voorlopig niet in te zitten. De 22-jarige Sinisterra geldt als een serieuze optie, maar volgens Italiaanse media is zijn komst op dit moment niet realistisch.

Het prijskaartje is te gortig bevonden en dus zou men inmiddels naar andere opties kijken, zoals Emmanuel Gyasi van Spezia.

In de Italiaanse pers noemt men een bedrag van tien miljoen euro. De kans is echter klein dat Feyenoord akkoord gaat met bedragen van die orde. De Colombiaan is uitgegroeid tot de nieuwe ster in De Kuip en heeft een contract tot de zomer van 2024, waardoor hij met een marktwaarde van elf miljoen ongetwijfeld meer moet opbrengen.

Sinisterra speelde dit seizoen 28 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Met veertien doelpunten en zeven assists had hij een groot aandeel in het succes van de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *