FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Mark Diemers verruilt Feyenoord voor Hannover 96

Mark Diemers speelt de rest van het seizoen voor het Duitse Hannover 96. Ze huren hem voor zes maanden van Feyenoord.

Op de officiële clubsite schrijft de nummer drie van de Eredivisie: “Mark Diemers maakt het seizoen af bij Hannover 96. De middenvelder vertrekt per direct op huurbasis naar de club uit de Duitse 2. Bundesliga. Diemers heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2023.”

“Diemers maakte in de zomer van 2020 de overstap van Fortuna Sittard naar Feyenoord”, vervolgt de traditionele topclub. “In zijn eerste seizoen speelde hij 38 wedstrijden. Blessureleed hield de middenvelder de eerste maanden van dit seizoen aan de kant. In december maakte hij zijn rentree en kwam hij tot drie invalbeurten en een volledige wedstrijd in de Europa Conference League.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *