Feyenoord denkt aan terugkeer van Tonny Vilhena

Feyenoord overweegt Tonny Vilhena terug te halen op de oude nest. Hier maakt o.a het medium Feyenoord Transfermarkt melding van. In 2019 verliet hij de club voor een Russisch avontuur bij Krasnodar.

Na het mislopen van Joey Veerman, die naar PSV vertrekt, lijkt Feyenoord van plan door te schakelen. Eén van de namen op de shortlist van technisch directeur Frank Arnesen zou Vilhena zijn. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding in Rotterdam en speelde er acht seizoenen in de hoofdmacht.

Twee jaar geleden maakte Vilhena voor negen miljoen euro de overstap naar Krasnodar, waar hij een vaste waarde is. Vorig seizoen speelde hij in de Champions League met de Russische club en stond hij in de belangstelling van Stade Rennes en Real Betis.

Tegelijkertijd raakte Vilhena uit beeld bij het Nederlands elftal. De vijftienvoudig international heeft in Rusland een contract tot medio 2024. Het is niet bekend welke transferconstructie Feyenoord in gedachten heeft. De komst van Veerman, die PSV zes miljoen euro kost, was financieel ingewikkeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *