FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verhuurt Antonucci opnieuw aan Volendam’

Feyenoord gaat middenvelder Francesco Antonucci opnieuw verhuren aan FC Volendam. Hier maakt het medium Feyenoord Transfermarkt te melden. Antonucci is bij Feyenoord op een dood spoor beland en gaat het seizoen dus afmaken bij Volendam.

Het wordt voor de creatieveling zijn derde verhuurperiode bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, nadat Feyenoord en AS Monaco hem eerder al tijdelijk stalden in Volendam.

Er is geen optie tot koop opgenomen in de deal tussen Feyenoord en Volendam. Aan het eind van het seizoen zal de Stadionclub de verhuurperiode van Antonucci evalueren. De deur naar Feyenoord 1 is dus nog niet helemaal gesloten voor de Belg.

Dit seizoen kreeg Antonucci de kans om zich te laten zien in Rotterdam-Zuid. De aanvallende middenvelder kwam mede door blessureleed echter niet verder dan één duel in de Conference League. Voor de rest speelde Antonucci zijn wedstrijden vooral bij Feyenoord O21.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *