FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bazoer zou bij Feyenoord bovenaan in hiërarchie komen’

Feyenoord zou er goed aan doen om Riechedly Bazoer binnen te halen deze winter. Dit is de mening van journalist Valentijn Driessen van de Telegraaf. Hij ziet in hem een directe versterking voor trainer Arne Slot.

“Dat zou een uitstekende speler zijn voor Feyenoord. Hij komt bovenaan in de hiërarchie bij Feyenoord qua kwaliteiten”, zegt Driessen over Bazoer bij Kick-Off. “Ik denk dat Feyenoord in de handen mag knijpen, als ze hem los kunnen weken. Vitesse vraagt zeker 1,5 tot 2 miljoen euro. Wil je dat betalen voor een speler die over een half jaar uit zijn contract loopt?”

“Aan de andere kant, over een half jaar kunnen ze hem misschien niet meer halen, want dan staan de clubs in de rij voor zo’n kwaliteitsspeler”, vervolgt de journalist. Bazoer wordt naast Feyenoord ook in verband gebracht met PSV, Sporting Portugal en Benfica.

De Rotterdammers hadden – met hulp van externe financiers – al een fors bedrag over voor Joey Veerman, die echter voor PSV koos. “Ik vond het opmerkelijk dat Feyenoord vijf miljoen euro klaar had liggen om Joey Veerman te halen. Dat heeft Slot dan wel voor elkaar gekregen, dat er mensen opstaan om financieel een bijdrage te leveren en de selectie van kwaliteit te voorzien”, aldus Driessen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *