FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tonny Vilhena wil naar Feyenoord, maar terugkeer ver weg’

Feyenoord hoopte zich deze winter te versterken met Joey Veerman maar hij koos voor een overstap naar PSV. Nu zijn Riechedly Bazoer en Tonny Vilhena in het vizier van de Rotterdammers maar van een doorbraak is nog geen sprake.

Eerder op de avond onthulde Feyenoord Transfermarkt dat er nog geen concreet bod is uitgebracht op Bazoer. Inmiddels heeft het Twitter-fenomeen ook nieuws over een mogelijke hereniging met Vilhena. “Club heeft geïnformeerd, het speelt dus wel degelijk”, zo schrijft hij via zijn eigen kanaal.

“Maar financieel gezien een heel lastig verhaal. Contract tot medio 2024”, zo legt Feyenoord Transfermarkt uit. Een transfer van de middenvelder van Krasnodar is wel degelijk een optie. “Speler heeft een tijdje geleden al aanstalten gemaakt om terug te verhuizen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *