FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot vraagt Feyenoord om een linkermiddenvelder’

Arne Slot de trainer van Feyenoord heeft zijn technisch directeur gevraagd Frank Arnesen gevraagd om een nieuwe linkermiddenvelder. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Vandaag spelen de Rotterdammers een besloten oefenduel in De Kuip met Eredivisie-hekkensluiter PEC Zwolle. De bovengenoemde krant meldt: “Trainer Arne Slot wil zijn elftal heel graag nog eenmaal aan het werk zien voor de herstart volgende week thuis tegen Vitesse. De chaotische voorbereiding op de tweede helft van het seizoen hoeft niet voor onoverkomelijke problemen te zorgen, denken ze in Rotterdam.”

“Dat Feyenoord niet alsnog naar Málaga vloog om vandaag tegen Club Brugge te spelen, had vooral met besmettingen bij de Belgen te maken”, weet het AD. “Op trainingscomplex 1908 laat de medische staf van Feyenoord de spelers al heel de week dagelijks testen, in de hoop een bubbel te creëren die het virus buiten houdt. Mede omdat veel spelers inmiddels ook een boosterprik hebben gekregen, denkt de club tegen Vitesse gewoon over een sterke selectie te kunnen beschikken.”

Of Gernot Trauner de herstart van de competitie echter gaat halen… “De Oostenrijkse verdediger raakte kort voor de winterstop geblesseerd en trainde aanvankelijk apart van de groep.” En er moet dus sowieso één transfer bewerkstelligd worden: “Slot hoopt dat technisch directeur Frank Arnesen nog toeslaat op de transfermarkt, waarbij het aantrekken van een linkermiddenvelder de meeste prioriteit geniet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *