FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VI: Feyenoord meldt zich voor Riechedly Bazoer

Feyenoord heeft zich officieel bij Vitesse gemeld voor Riechedly Bazoer. Hier maakt Voetbal International melding van. De Arnhemmers staan alleen niet te springen om hun sterkhouder deze winter te laten gaan.

“Volgens ingewijden zijn de Rotterdammers bereid ver te gaan voor Bazoer”, weet het bovengenoemde medium te melden. “Trainer Arne Slot is enthousiast. Hij zou er een speler bij krijgen die op meerdere posities uit de voeten kan.”

Slot heeft in Rotterdam-Zuid niet zo heel veel middenvelders tot zijn beschikking. En de situatie wordt binnenkort nóg penibeler, omdat Guus Til geschorst is in de Conference League. Fredrik Aursnes staat in dat toernooi al op vier gele kaarten en moet dus op zijn tellen passen. Bovendien wil de Feyenoord-trainer gewoonweg meer smaken tot zijn beschikking hebben, om ver te kunnen komen in de Eredivisie én Europa.

Volgens VI staat Bazoer open voor een transfer naar De Kuip: “Hij is bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse en behoort wekelijks tot de uitblinkers. Hij is toe aan een stap hogerop. Pas 25 jaar is Bazoer nog steeds van plan de top te halen. Behalve op technisch en tactisch gebied, maakt hij mentaal ook een ontwikkeling door. Bazoer had lang het imago van moeilijke jongen, maar vocht zich bij Vitesse na onenigheid met trainer Thomas Letsch terug in de basis.”

Vitesse is dus níét positief, maar omdat Bazoer in de aankomende zomer transfervrij is lijkt er wel wat mogelijk te zijn voor Feyenoord. Naar verluidt moet de multifunctionele speler sowieso twee miljoen euro kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *