FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord grijpt mis in de strijd om Amad Diallo’

Feyenoord lijkt mis te grijpen in de strijd om Amad Diallo. Hij is een vleugelaanvaller van Manchester United die op het punt staat om op huurbasis naar Birmingham City te vertrekken. Dit weet The Daily Mirror te melden.

De interesse van de club uit de Championship is redelijk nieuw, maar de Engelsen willen volgens Mirror snel doorpakken. Volgens de krant naderen de partijen een akkoord, dus zou een huurtransfer van Diallo een kwestie van tijd zijn.

Birmingham City hoopt de transfer aankomende week al af te ronden. Dat zou betekenen dat Feyenoord definitief achter het net vist bij het Ivoriaanse wonderkind. Manchester United heeft op dit moment geen plek voor de oud-speler van Atalanta Bergamo in de eerste selectie. Wegens een blessure ging de huurtransfer van Diallo afgelopen zomer niet door. Destijds was Feyenoord één van de favorieten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *