‘Vitesse wil pas na zaterdag praten met Feyenoord over Bazoer’

Feyenoord wil zich graag gaan versterken met Riechedly Bazoer maar Vitesse wacht eerst de wedstrijd af tussen beide clubs die aanstaande zaterdag op het programma staat. Hier maakt het medium Feyenoord Transfermarkt melding van. De Arnhemmers gaan dan op bezoek bij de Rotterdammers.

‘De Arnhemmers maken geen haast en proberen de eventuele Bazoer-deal over het eerstvolgende Eredivisieduel heen te tillen.’ Feyenoord en Vitesse zijn dit seizoen namelijk geduchte concurrenten en strijden om plek drie in de competitie.

Toch is Vitesse tegen een goed bod wel bereid om mee te werken aan een transfer van Bazoer, zelfs aan de grote concurrent, gezien hij anders komende zomer transfervrij vertrekt. Nu kan Vitesse nog naar verluidt miljoenen aan hem verdienen, maar daarbij is dus geen haast geboden. De derde plek in de competitie geeft namelijk recht op kwalificatie voor de Europa League, terwijl de nummer vier de play-offs in moet.

Zo kan Bazoer ook bij de derde traditionele topclub aan de slag, maar moet hij nog even geduld hebben. Eerder speelde hij in de jeugd van PSV en maakte hij de overstap naar Ajax. Via Wolfsburg en uitleenperiodes bij FC Porto en FC Utrecht kwam hij bij Vitesse terecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *