‘Riechedly Bazoer naar Feyenoord dankzij investeerders’

Feyenoord hoopt deze winter nog altijd toe te slaan met een nieuwe middenvelder en volgens het Algemeen Dagblad moet dit Riechedly Bazoer gaan worden.

“In Rotterdam is er het gevoel dat Bazoer de stap naar Feyenoord wel ziet zitten en dat er nog altijd kansen liggen voor de club. Alleen moet werkgever Vitesse dan ook nog meewerken. Zoals bekend heeft Feyenoord alleen in uitzonderlijke gevallen een transferpotje voor handen. Investeerders moeten dan heilig overtuigd zijn dat Feyenoord geweldige zaken kan doen op de transfermarkt.”

“Micky van de Ven en Veerman behoorden tot die categorie en ook Bazoer krijgt dat stempel van mensen die voor Feyenoord geld kunnen vrijmaken om de speler te halen”, zo weet de krant. Feit is echter dat meteen na de winterstop Feyenoord en Vitesse tegenover elkaar staan in De Kuip, terwijl het onderlinge verschil maar één positie is op de ranglijst. De Arnhemmers maken daarom geen haast.

Het contract van Bazoer loopt na dit seizoen af. Eerder werd een transfersom van circa twee miljoen euro genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *