‘Feyenoord strijd met Liverpool om nieuwe middenvelder’

Feyenoord wilde zich deze winter graag versterken met Joey Veerman maar hij koos voor PSV. En nu moeten de Rotterdammers doorschakelen. Naar verluidt is nu Kenny Rocha Santos in beeld.

De elfvoudig Kaapverdiaans international speelt bij het dit seizoen zwaar teleurstellende KV Oostende in België. Afgelopen zomer haalden De Kustboys hem als grote aanwinst weg bij AS Nancy uit Frankrijk, nu zouden naast Feyenoord ook Liverpool en FC Porto hem in het vizier hebben.

Hoewel de marktwaarde van Santos, een technisch vaardige allrounder op de as van het veld, door Transfermarkt.de ‘slechts’ op 1.8 miljoen euro wordt ingeschat, zou Oostende bijna tien miljoen euro willen voor hem. Dat gaat Feyenoord sowieso niet lappen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *