FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Luis Sinisterra staat voor grote Italiaanse transfer’

Het ziet er naar uit dat Luis Sinisterra bezig is aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De interesse in de Colmbiaan is namelijk sterk groeiende. Volgens Calciomercato is de snelle buitenspeler zelfs de topkandidaat om Lorenzo Insigne op te volgen bij het Italiaanse Napoli.

Insigne verhuist komende zomer van Napoli naar Toronto FC, waardoor de Serie A-club op zoek is naar een opvolger. De 22-jarige Sinisterra is hierbij als nummer één aangewezen. De Colombiaan maakte dit seizoen veertien goals in 28 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waar hij nog tot medio 2024 op de loonlijst staat.

Napoli-directeur Cristiano Giuntoli zal naar verwachting deze week al de opties doornemen met het management van Sinisterra. Naar verluidt was Atalanta Bergamo afgelopen zomer al in de race, waar ook clubs uit de Bundesliga en de Premier League hem in de gaten houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *