‘Feyenoord wil Ajax aftroeven in strijd om vleugelaanvaller Walemark’

Feyenoord heeft haar pijlen gericht op de Zweedse vleugelaanvaller Patrik Walemark. Hier maakt het medium 1908.nl melding van. Hij staat in eigen land onder contract bij BK Hacken maar een vertrek lijkt dichtbij te zijn.

Volgens Aftonbladet heeft de club uit de Allsvenskan reeds een bod van tweeënhalf miljoen euro afgeslagen op de getalenteerde vleugelaanvaller. Feyenoord, Club Brugge, Sampdoria en Rubin Kazan zouden allemaal concreet zijn.

Ook Ajax heeft voorzichtig geïnformeerd naar de Zweedse vleugelspeler, maar Feyenoord is vooralsnog concreter. Naast de genoemde clubs hebben meer clubs al gepolst. Het gaat om Anderlecht en de Italiaanse clubs Atalanta Bergamo en Sassuolo.

BK Häcken wacht ondertussen rustig af. Zijn verbintenis loopt pas in 2024 af, waardoor de Zweedse club voor de hoofdprijs kan gaan. Volgens Zweedse media gaat het om een vraagprijs van zo’n vijf miljoen euro, dus het dubbele wat er vooralsnog is geboden.

De rechtsbuiten maakte in 2021 negen doelpunten in 29 duels. Hij kan eventueel ook als aanvallende middenvelder uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *